Бокс. Усі ми засумували, коли «Українські отамани» поступилися італійській команді на її рингу (1:4) в першому матчі півфіналу Всесвітньої серії. Сам факт неприємний, а ще тривожило те, що для виправлення ситуації нашим хлопцям треба було вирішити надскладне завдання: у Києві — перемагати «Італійський грім» з рахунком 5:0. І «отамани» зробили це!
Ростислав Архипенко приніс «Українським отаманам» перемогу в п’ятому, вирішальному поєдинку. До цього ще чотири зустрічі українці виграли. Олександр Гвоздик здолав у надскладному поєдинку Абдельгафіда Бенчабла. Дмитро Митрофанов виграв у французького легіонера команди гостей Мішеля Тавареса, а Василь Ломаченко просто розтрощив Доменіко Валентіно.
Відзначимо, що матч-відповідь команди почали вже за рахунку 1:0 на користь «отаманів», бо Даніеле Лімоне не зміг укластись у вагу. Незважаючи на це, бій Буценко — Лімоне відбувся, але мав лише показовий характер. При цьому Буценко переконливо переміг свого суперника.
Тепер «Українські отамани» — дебютанти змагань — битимуться у фінальному матчі з казахстанською командою «Astana Arlans», котра у півфіналі здолала мексиканський клуб «Mexіco Guerreros». Фінал складається з двох зустрічей 10 і 11 травня. І відбудуться вони в Астані (Казахстан).