Біля села Березівка Олександрійського району виникла пожежа на електровозі, що перевозив 68 порожніх вантажних вагонів за маршрутом Знам’янка—Кременчук.
Пожежу ліквідували бійці пожежного потяга та відділення Державного пожежно-рятувального загону №2 міста Олександрія. На щастя, обійшлося без загиблих і травмованих.
Тим часом правоохоронці запобігли залізничній катастрофі — виявили та затримали на гарячому чотирьох підлітків, які на перегоні Кіровоград—Канатове вкрали з діючої колії одинадцять залізничних підкладок.
Хлопці пояснили, що так хотіли заробити гроші на комп’ютерний клуб та інші розваги. Загалом за допомогою підручного інструменту вони вибили понад 60 кг залізничних деталей .
Усі учні з благополучних сімей, але батьки у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем не в змозі виділяти їм гроші на власні потреби, зазначають правоохоронці. «Забава» ж обіцяє ще зменшити статки, адже за цим фактом розпочато кримінальне провадження. За сукупністю всіх обставин визначатимуть міру відповідальності неповнолітніх та їх батьків.
Кіровоградська область.