На Житомирщині винесено вирок 31-річному жителю Попільнянського району, якого визнано винним у жорстокому вбивстві дитини. 
Повідомлення про зникнення 9-річного хлопчика надійшло до Андрушівського райвідділу міліції від батьків у травні минулого року. Тіло дитини працівники міліції знайшли того ж дня у лісосмузі з явними слідами насильницької смерті. Судово-медичне дослідження встановило, що хлопчика задушили. Було ретельно відновлено події останнього дня його життя. Односельчани бачили, як малий зранку рибалив на місцевому ставку. Приблизно о пів на п’яту вечора він востаннє забіг у хату і сказав, що якийсь дядько хоче продати йому вудку. 
Як згодом було встановлено, невідомий навмисно втерся до хлопця в довіру, а потім відвів на околицю села, де у безлюдному місці жорстоко вбив. Після чого відніс тіло дитини у чагарник, а сам повернувся додому — в населений пункт у сусідньому районі. Особу незнайомця, з яким, за словами очевидців, хлопчика бачили востаннє живим, оперативники встановили упродовж кількох годин. Його безпосередня причетність до вбивства підтверджувалась низкою вилучених на місці події речових доказів. Після затримання чоловік пояснив, що вчинив це через сексуальний потяг до малого. Андрушівський районний суд, зважаючи на особливу суспільну небезпеку обвинуваченого, призначив йому покарання у вигляді довічного позбавлення волі.