Національний Олімпійський комітет України провів виїзне засідання — нараду-семінар — у Комсомольську. І хоч такий захід відбувся уже удвадцяте, та вперше такої честі удостоїлося місто, яке не є обласним центром. Президент НОК України Сергій Бубка пояснив це неабиякими спортивними досягненнями Комсомольська.

— Мене вразила спортивна інфраструктура Комсомольська і прагнення людей цього міста розвивати спорт, — зазначив Сергій Бубка. — У Комсомольську працюють три ДЮСШ та успішно розвивають 12 видів спорту.

У свою чергу голова Полтавської ОДА Олександр Удовиченко зазначив, що розвиток спортивної галузі цього міста багато чим завдячує перспективній роботі місцевої видобувної галузі. Особливо схвально керівник Полтавщини відгукнувся про розумний підхід до справи розвитку спорту народного депутата України Костянтина Жеваго.

Пан Жеваго додав: «Коли ми вкладаємо у розвиток спорту, то робимо це щиро, насамперед для того, щоб наші діти мали майбутнє».

У Комсомольську члени НОК вітали фіналістів обласного спортивно-масового заходу для дітей «Олімпійське лелеченя». Сергій Бубка вручив подарунки переможцям цих змагань та ознайомився з роботою кабінету олімпійської освіти ЗОШ №6. До того ж у цьому навчальному закладі разом з іншими він висадив дерева у сквері спортивної слави. На стадіоні «Юність» поважні гості нагороджували переможців футбольних турнірів серед дітей та ветеранів. Сергій Бубка та інші члени НОК зустрілися також з кращими спортсменами і тренерами міста.

Полтавська область.