У Дніпропетровську цього року буде відремонтовано понад 650 тисяч квадратних метрів доріг. Про це повідомили в департаменті комунального господарства та капітального будівництва міської ради. За дорожні роботи в обласному центрі взялися ще наприкінці березня. За два тижні повністю відремонтовано дорожнє покриття на вулицях Медичній, Лабораторній, Високовольтній і Сімферопольській.
Нині бригади ремонтників упорядковують невелику ділянку дороги на вулиці Високовольтній, що на виїзді на Запорізьке шосе, а також Телевізійну. На вулиці Погребняка тривають роботи зі встановлення кришок каналізаційних колодязів, для чого застосовують спеціальну техніку, що дозволяє розміщувати люки на рівні самої дороги. Тут також міняють старе дорожнє покриття на в’їздах у двори житлових будинків. Також ремонтують Прилуцький провулок, де розташовано лікарню та станцію швидкої медичної допомоги.
Сьогодні поточний ремонт доріг також проводять на вулицях Каруни, Гаванській, Вітчизняній, Томській, Будьонного, Комунарівській, Братів Трофімових, Ватутіна і Донецькому шосе. У цих роботах задіяно 10 дорожніх бригад. Як зазначив міський голова Іван Куліченко, головне їх завдання — відремонтувати дороги якісно.