У цілковитій антисанітарії виготовляли ковбасні вироби в одному з цехів під Тернополем. Продукцію не маркували, на ній не було інформації ні про її склад, ні про виробника. Нічого не відомо і про походження сировини. Тим не менше, ковбаси потрапляли не лише в невеликі крамнички, а й у супермаркети. Налагодив виробництво 37-річний приватний підприємець. Співробітники податкової міліції вилучили продукції та обладнання для її виготовлення на загальну суму понад 200 тисяч гривень.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Жителі Херсонщини отримують офтальмологічну допомогу від мобільної команди лікарів 342
-
2На Житомирщині відбувся Форум «Лісові ресурси: сучасні виклики та перспективи» 96
-
3Верховна Рада України ухвалила закон щодо єдиних підходів в оплаті праці державних службовців 67
-
4Руслан Стефанчук повідомив про підсумки пленарного засідання Верховної Ради України 12 березня 55
-
5З початку року 1182 агрогосподарства отримали понад 6 млрд грн за програмою «Доступні кредити 5-7-9» 54