У цілковитій антисанітарії виготовляли ковбасні вироби в одному з цехів під Тернополем. Продукцію не маркували, на ній не було інформації ні про її склад, ні про виробника. Нічого не відомо і про походження сировини. Тим не менше, ковбаси потрапляли не лише в невеликі крамнички, а й у супермаркети. Налагодив виробництво 37-річний приватний підприємець. Співробітники податкової міліції вилучили продукції та обладнання для її виготовлення на загальну суму понад 200 тисяч гривень.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Жителі Херсонщини отримують офтальмологічну допомогу від мобільної команди лікарів 344
-
2На Житомирщині відбувся Форум «Лісові ресурси: сучасні виклики та перспективи» 98
-
3Верховна Рада України ухвалила закон щодо єдиних підходів в оплаті праці державних службовців 75
-
4Прийняли Постанову про утворення Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування можливих фактів порушення законодавства України у сферах культури, охорони культурної спадщини, туризму, фізичної культури і спорту 75
-
5Форум «Лісові ресурси»: деревообробники і лісівники погодили план дій для збільшення пропозиції деревини 72