«Ювентус» (Італія, Турин) — «Баварія» (Німеччина, Мюнхен). 0:2. Турин. Стадіон «Ювентус». 40 823 глядачі. Голи: Манджукич, 64, Пісарро, 90+3. Перший матч — 0:2.
І цей поєдинок підтвердив перевагу «Баварії» над «Ювентусом». Мюнхенці почувалися повними господарями становища і вдома, і на полі конкурента. Але якщо в Німеччині підопічним Юппа Гайнкеса багато в чому допоміг швидкий гол, то в цій зустрічі вони домоглися переваги вже під завісу поєдинку.
Перший тайм пройшов за певної переваги «Старої сеньйори». Її гравці були налаштовані чудово, і в дебюті матчу гостям довелося забути про атаки. Однак гострих випадів у виконанні туринців було обмаль. Одне слово, забити не вдалося нікому.
На початку другого тайму команда Антоніо Конте знову побігла в атаку, але розкрити чужу оборону не змогла. А потім Маріо Манджукич, по суті, остаточно вніс ясність щодо переможця в цій суперечці. Він успішно зіграв головою на добиванні. Після цього «Ювентус» ще намагався хоча б зрівняти рахунок, але колишньої активності вже не виявляв.
А в доданий час Клаудіо Пісарро встановив остаточний рахунок. І «Баварія» вийшла до півфіналу. Немає сумнівів, підопічні Юппа Гайнкеса зроблять усе не тільки для того, щоб дістатися фіналу, котрий відбудеться на знаменитому лондонському стадіоні «Вемблі», а й обов’язково прагнутимуть виграти його.
Отже, у півфіналі (матчі — 23/24 квітня і 30 квітня і 1 травня ) змагатимуться: «Реал» (Мадрид), «Боруссія» (Дортмунд), «Барселона» і «Баварія» (Мюнхен). Жеребкування пар відбудеться сьогодні в Ньоні (Швейцарія). У його рамках визначаться також півфінальні пари Ліги Європи (матчі — 25 квітня і 2 травня).