На цьому наголосив Голова Верховної Ради Володимир Рибак після завершення наради з директорами професійно-технічних навчальних закладів Києва, що відбувалась у Київському вищому професійному училищі будівництва та дизайну.

Водночас глава парламенту висловив сумнів щодо можливості проведення позачергового засідання Верховної Ради, на проведенні якого, як відомо, наполягає опозиція. За його словами, ті, хто заявляє про якісь позачергові засідання, не знають Регламенту. «Це кажуть люди, які не знають ні Регламенту, ні які є домовленості», — наголосив В. Рибак.
Голова Верховної Ради повідомив також, що питання, на яких наполягає опозиція, буде розглянуто протягом наступного пленарного тижня. Остаточне обговорення, які саме законопроекти мають бути винесені на розгляд до сесійної зали, за його словами, відбудеться в понеділок під час погоджувальної ради. Йдеться, зокрема, про вибори в Києві, пенсійну реформу, декриміналізацію низки статей Кримінального кодексу.
Відповідаючи на запитання щодо можливості проведення ще одного виїзного засідання, В. Рибак сказав: «Виїзного засідання не буде. Будемо працювати в сесійній залі». Водночас він повідомив, що всі закони, ухвалені на виїзному засіданні, він підписав і відправив Президенту.
Прокоментував керівник парламенту і ситуацію щодо народного депутата Віталія Немілостівого. Як відомо, обранець написав заяву про складення депутатських повноважень. «Згідно з текстом присяги, яку я підписував як член ОО «Батьківщина», я обіцяв у разі виходу із фракції написати заяву про складення депутатських повноважень», — написав депутат на своїй сторінці у Facebook. В. Рибак підтвердив наявність такої заяви. За його словами, надійшла вона в понеділок і була відправлена на розгляд профільного комітету. Водночас Голова Верховної Ради повідомив, що до нього надійшов ще один документ — «розглянути цю заяву разом із заявою Арсенія Яценюка». «Я також направив у комітет, бо ж заяви А. Яценюка немає. Я думаю, що її і не буде, тому поживемо — побачимо», — сказав глава парламенту.