«Галатасарай» (Туреччина, Стамбул) — «Реал» (Іспанія, Мадрид). 3:2. Стамбул. Стадіон «Тюрк Телеком Арена». 49 975 глядачів. Голи: Ебуе, 57, Снейдер, 70, Дрогба, 72 — Роналду, 7, 90+4. Перший матч — 0:3.
Команда, котра програла, цього разу раділа більше за переможців. Отакі, на перший погляд, парадокси двоматчевого протистояння. Вигравши вдома переконливо, «Реал» не особливо переймався матчем у відповідь. Тим більше що королівській клуб швидко забив на полі суперника.
Здавалося, питання про переможця знято. Але «Галатасарай» був налаштований дуже бойовито. Особливо це проявилося після перерви. Господарі, в складі яких виступають виконавці світового рівня (Дрогба і Снейдер), протягом короткого часу змогли забити три м’ячі. І, як кажуть, впіймали кураж, відродивши надію на порятунок. Однак мадридці змогли тримати м’яча, відтіснивши гру від своїх воріт. Зрештою, Роналду зняв усі питання: оформив дубль і поставив крапку в цьому протистоянні. Отже, «Галатасарай» цією перемогою лише потішив власний гонор, а «Реал» вийшов до півфіналу.