У травні відбудеться презентація проекту «Сім чудес Києва», а на офіційному сайті акції (www.7chudes.іn.ua) оприлюднять відібрані експертами 30 об’єктів для голосування.

За словами ініціатора акції, голови Оргкомітету народного депутата Миколи Томенка, ці об’єкти мають презентувати столицю України через історію, культуру, видатні постаті та славні імена, які пов’язані з Києвом. «Ще одне завдання цієї акції — привернути увагу до визначних об’єктів столиці, які нині руйнуються або не мають концепції щодо відродження», — зазначив Микола Томенко.

Відкрите інтернет-голосування триватиме з 13 травня по 23 серпня 2013 року. Переможців, як і в попередніх акціях, визначатимуть сумою балів інтернет- та експертного голосування, повідомили «Голосу України» в прес-службі Миколи Томенка.

Довідково

«Сім чудес Києва» — це ІV етап всеукраїнської акції «Сім чудес України», який відбудеться у 2013 році з метою визначення історико-архітектурних об’єктів столиці України, які свого часу відігравали важливу роль в історії міста та досі залишаються його окрасою.