Прикарпатські правоохоронці затримали підозрюваного, який вистрілив з травматичної зброї в скроню 18-річній дівчині в одному з нічних клубів Івано-Франківська в День Святого Валентина. Потерпілу відразу доправили до обласної клінічної лікарні. Вогнепальне поранення спричинило в неї забій головного мозку та набряк, а також множинні переломи кісток черепа.
28-річного мешканця Івано-Франківська працівники карного розшуку взяли під варту 7 квітня в одному з помешкань Львова. Хоча, як повідомив на прес-конференції перший заступник начальника УМВС в області Василь Фелик, на слід зловмисника міліція вийшла ще два тижні тому. Протягом цього часу правоохоронці вели стеження за квартирою, де за попередньою інформацією переховувався підозрюваний. Той жодного разу з квартири не вийшов, за харчами до магазину ходив його товариш, який нині проходить у цій справі свідком.
Начальник управління карного розшуку Ігор Баб’юк розповів, що переховували чоловіка його знайомі. Вони вміло конспірувалися: змінювали автомобілі, зустрічалися зі злочинцем у нічний час та користувалися закритою абонентською групою мобільного зв’язку.
Нині правоохоронці встановлюють місцеперебування зброї, з якої чоловік ледь не застрелив студентку з Богородчанського району. Її виписали з лікарні, проте вона має проблеми із зором та потребує пластичної операції.