Через недбалість військових в обласному призовному пункті Вінницького військового комісаріату виведено з ладу систему опалення. Новобранці весняного призову, які прибули на збірний пункт 9 квітня, ніч провели у приміщенні, яке обігрівається калориферами.
Напередодні заступник облвійськкомату Михайло Дзигаленко запевнив «Голос України», що ночуватимуть призовники при температурі, передбаченій армійськими статутами. Про те, що в обласному призовному пункті у місті Козятин не працює система опалення, редакцію повідомили батьки майбутніх солдатів.
Восени після закінчення призову військові вирішили зекономити на опаленні і самостійно відключили систему. На третьому поверсі вода з батарей опалення стекла, а далі... Від холоду батареї на першому і другому поверхах розірвало на шматки. Фахівці нарахували збитків на суму 35 тисяч гривень. Відновити систему можна лише влітку — і то за наявності коштів. Військові знайшли вихід — гріють приміщення калориферами та запевняють, що дотримуються техніки безпеки.
Вінницька область.