Чемпіонка світу з шахів харків’янка Анна Ушеніна (на знімку) днями переїде до нової оселі. Їй вручили ключі від двокімнатної квартири по вулиці Новгородській. Спортсменка не приховувала захоплення: «Так, я щаслива. Дуже приємно, що звертають увагу на мої досягнення й цінують їх». До цього королева шахів мешкала у двокімнатній квартирі з мамою й бабусею. Тепер у неї є власне житло.
Нагадаємо: Анна Ушеніна в грудні 2012 року виграла світовий чемпіонат з шахів серед жінок, який відбувався у Ханти-Мансійську, а в березні 2013 року стала кращою в світі у складі збірної України.
На знак подяки спортсменка пообіцяла провести сеанс одночасної гри з усіма бажаючими харків’янами й гостями міста. Тут дуже люблять шахи. З початком весни шанувальники цього виду спорту масово виходять у парки й сквери, грають між собою. Анна розповіла, що вже неодноразово брала участь у сеансах одночасної гри, тому, якщо організують такий турнір у саду імені Тараса Григоровича Шевченка, вона із задоволенням позмагається із харків’янами.
Фото з архіву «Голосу України».