Боксерська команда «Українські отамани» вийшла до півфіналу ліги WSB, здолавши за результатами двох матчів «Бакинські вогні» — 6:4. Після перемоги в Києві 5:0 у матчі у відповідь в Баку українці програли — 1:4, але цього вистачило для потрапляння до півфіналу турніру.
Єдину перемогу в українців здобув Василь Ломаченко (на знімку), котрий розділеним рішенням суддів здолав свого одвічного суперника росіянина Альберта Селімова. Двоє рефері віддали перемогу Ломаченку з рахунком 48:47, а третій вирішив, що виграв Селімов (48:47). Але це він погарячкував. Перемога дворазового олімпійського чемпіона була незаперечною. Хоча варто віддати належне Селімову, він дуже пручався.
Програли молдаванин Олександр Ришкан (з натяжкою), котрий виступав за «отаманів», і наші боксери — Олександр Стрецький, Сергій Лапін та Дмитро Руденький. Та до нашого тріо ставлення суддів було, м’яко кажучи, упереджене. Але нічого в них у підсумку не вигоріло, бо далі в турнірі крокує українська команда, котра загасила «Бакинські вогні».
Фото з архіву  «Голосу України»).