Фракція Партії регіонів ще не ухвалила остаточного рішення про відставку заступника Голови Верховної Ради Руслана Кошулинского. Про це під час брифінгу заявив голова фракції ПР Олександр Єфремов.
«Кадрові питання можна ставити в будь-який день. Якщо депутат обирається в керівництво парламенту, він зобов’язаний забезпечити роботу Верховної Ради. Це основна претензія до нього. Друга — його ідеологічна сила несе серйозну загрозу. Тому ми зібрали підписи, але остаточного рішення ще не приймали», — повідомив він.
Крім того, за словами народного обранця, Конституційний Суд не затягуватиме прийняття рішення щодо виборів у Києві. «Як КСУ дасть відповідь на наше звернення, так ми і будемо голосувати. Питання з виборами в Києві давно вийшло з правового поля, саме тому ми і звернулися до КСУ», — сказав парламентарій.
Коментуючи інформацію про те, що нібито ПР збирається другого квітня проводити мітинг біля Верховної Ради, О. Єфремов зазначив: 
«Фракція Партії регіонів ніякого мітингу не проводитиме. Наскільки мене інформували, у вівторок будуть проходити два мітинги: один — на підтримку євроінтеграційних устремлінь, а другий — щодо виборів у Києві, який збирає опозиція».