У Рівному в одній із квартир багатоповерхівки правоохоронці виявили тіла двох жінок, які загинули за загадкових обставин. На сполох забили їхні сусіди. Вони вже тиждень не бачили 53-річну матір та її 
29-річну доньку. До того ж з їхньої квартири відчувався неприємний запах. Тому викликали міліцію.
Двері правоохоронцям довелося відчиняти за допомогою рятувальників. У квартирі міліціонерів чекав безлад: скрізь були розкидані медикаменти та шприци, на підлозі — велика кількість спиртного, на стелі — незрозумілі малюнки та послання, у шафі — чимало окультної літератури. Серед кімнати — тіла двох жінок з ножовими пораненнями. Поряд — зарізаний кіт. Вхідні двері були зачинені зсередини. 
Усі подробиці загадкової смерті родичок встановлюють слідчі. Однією з версій загибелі жінок вони називають проведення окультного обряду.
— Сусіди кажуть, що жінки були відлюдними, майже не спілкувалися з мешканцями будинку, часто сварилися між собою, — підкреслює начальник УМВС Василь Лазутко. — Кримінальне провадження відкрито за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Усі висновки про причини смерті можна буде зробити після результатів розтину.
СЗГ УМВС України в Рівненській області.