Для будівництва багатофункціональної арени для проведення баскетбольних і хокейних матчів у першій столиці радянської України знадобиться 280 мільйонів гривен.
У міськраді Харкова вже затвердили проект будівництва. Новий комплекс буде подібний до баскетбольної арени в Шауляї. В ньому проводитимуть баскетбольні ігри, які матимуть змогу спостерігати 6 000 глядачів, хокейні матчі — відповідно 5 000, концерти — 7 000.
Окрім того, в комплексі передбачено дві тренувальні зали та різноманітні кафе.
Девіду Хею доведеться зачекати
Український чемпіон WBC Віталій Кличко розповів, що зустрітися з ним не так просто.
— Девід Хей багато разів відмовлявся від бою з Володимиром, але зрештою вони зустрілися, і Володимир побив його. Хей одразу знайшов собі відмовку — нібито лиш травмований мізинець на нозі завадив йому перемогти мого брата, — поділився Віталій. — Стосовно мене, то я пропонував Хею провести бій у Москві у вересні минулого року. У нього на руках навіть був контракт, але він не захотів його підписувати і замість того щоб зустрітися зі мною, вирішив битися з Чісорою.
— То як розвиватимуться подальші події?
— Я зробив британцю пропозицію, він відмовився. І якщо він тепер уже хоче битися зі мною, то йому доведеться зачекати, бо я повинен захистити свій титул у поєдинку проти офіційного претендента. І лише після цього, якщо Девід Хей посідатиме високе місце в рейтингу, ми, можливо, і зустрінемось. Але точно це буде нескоро...
Мішель Платіні проти створення об’єднаних чемпіонатів
Про це він заявив, коментуючи можливість створення чемпіонату СНД. «Як я ставлюся до об’єднаних турнірів? Це важке запитання, і відповідь теж буде непростою. Сьогодні є ліги і клуби з великими фінансовими проблемами. Що їм залишається робити? Зібратися разом і вирішувати це питання. Вони можуть домовитися об’єднатися, щоб краще розподіляти телевізійні права і гроші від них. Загалом, якщо це питання життя і смерті, то я нічого не маю проти. Але у випадку з Росією, все інакше. Ми, звичайно, подивимося на досвід об’єднаної жіночої ліги Бельгії та Голландії, але поки я проти цієї ідеї», — цитує Платіні російське видання «Советский спорт».
Раніше президент ФІФА Йозеф Блаттер також заявив, що створення об’єднаного чемпіонату неможливе, бо це суперечить правилам Міжнародної футбольної федерації.