В обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Миколи Островського в рамках тематичної виставки олімпійської літератури та поліграфічної продукції, зокрема, розповсюдженої в 2011—2013 роках НОК України під час Всеукраїнської акції «Олімпійська книга», відбулася презентація інформаційно-довідкового видання «Олімпійські призери: Хмельницька область».
У ньому на документальній основі викладені матеріали безпосереднього спілкування з багатьма фахівцями спорту й олімпійцями Хмельниччини, зібрані біографічні дані та найвагоміші досягнення на міжнародних, всесоюзних, всеукраїнських аренах 30 призерів Олімпійських, Параолімпійських, юнацьких Олімпійських іграх та Європейських юнацьких олімпійських фестивалях. У довіднику можна знайти цікаву інформацію про Ірину Мерлені, Тимура Таймазова, Ольгу Жовнір, Галину Пундик, Фаїну Мельник, Марину Бех, Антона Савицького, Олену Сідорську та інших.
Наприкінці заходу заступник голови Хмельницького обласного відділення НОК України Юрій Краснюк вручив подяки і подарунки працівникам бібліотеки, видавництва, спонсорам, партнерам відділення за сприяння та підтримку у виданні книги.
Вл. інф.