В ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся перший тур обласної спартакіади серед держслужбовців. На нього приїхали 20 команд з усіх районів. Майже 300 працівників облдержадміністрації, райдержадміністрацій, міськвиконкомів, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, посадові особи органів місцевого самоврядування змагалися у спортивній вправності, повідомили в прес-центрі ОДА.
Учасники виборювали призові місця у таких видах спорту: футзал, настільний теніс, шахи та шашки. Розпочалися змагання з футбольного матчу між збірними працівників 
облдержадміністрації та райдержадміністрацій. Рахунок у грі було відкрито наприкінці першого тайму — гол забив керівник краю Олександр Ледида. У підсумку матч завершився із розгромним рахунком — 5:0 на користь збірної ОДА.
У змаганнях із шашок кращими стали держслужбовці Великоберезнянського району, серед шахістів найвправнішими були представники Виноградівського району. Перемогу у змаганнях з настільного тенісу здобув Свалявський район. У найгострішому протистоянні — змаганнях з футзалу — впевнену перемогу здобула збірна ОДА, вигравши з рахунком 2:0 у минулорічних переможців — команди з Воловецького району.
— Такі змагання демонструють лідерські якості, наполегливість державних службовців, — зазначив під час вручення нагород Олександр Ледида. —Переконаний, що жага до перемоги та спортивний запал допомагатимуть вам і у повсякденній роботі.
Наступний етап обласної спартакіади серед державних службовців відбудеться вже влітку, 22 червня, у місті Хуст на стадіоні «Авангард».
Ужгород.