Політикам варто утриматися від спекуляцій на темі надзвичайної ситуації природного характеру. Про це заявив народний депутат України Нестор Шуфрич (Партія регіонів), коментуючи вимоги опозиції відправити у відставку Олександра Попова у зв’язку з подіями в Києві.
«Не можу не відреагувати на заяву опозиції, зокрема партії «Батьківщина», з вимогою відправити у відставку Олександра Попова у зв’язку з подіями в Києві. З таким само успіхом можна звернутися до своїх колег з Європейської народної партії і негайно зажадати відставки мерів великих міст і мегаполісів Європи, які в менш складних умовах з набагато меншою ефективністю ліквідували наслідки снігопадів і заметілей», — вважає політик.
Нестор Шуфрич, як повідомляє його прес-служба, підкреслив, що він, як громадянин України, який двічі очолював Міністерство з питань надзвичайних ситуацій і особисто проїхав Київ та його околиці, бачив роботу комунальних служб і органів центральної влади, може відповідально сказати: «У цих умовах робиться максимум можливого, задіюється вся наявна техніка, а люди працюють на межі своїх можливостей, щоб полегшити комунікацію й забезпечити системи життєдіяльності Києва та області».
«Сьогодні всі повинні об’єднатись і допомогти службам подолати наслідки негоди. У своєму дворі, поряд зі своїм під’їздом — допомогти собі й своїм сусідам. Переконаний, ми всі разом гідно пройдемо й через це випробування. А для політичних спекуляцій та обвинувачень у нас ще буде достатньо інших, політичних приводів» — сказав народний депутат.