У Полтаві влаштували традиційний День передплатника. Цього разу творці періодичних видань, розповсюджувачі їх і ті, задля кого вони працюють, зібралися у приміщенні поштамту. 

Читачів і передплатників місцевої та всеукраїнської періодики було також чимало. Вони відверто та щиро спілкувалися з журналістами, видавцями, представниками Полтавської дирекції «Укрпошти». Тим паче, що господарі цієї своєрідної вітальні, на яку перетворилася операційна зала поштамту, подбали про святковий настрій для всіх. Адже, крім оформлення передплатних квитанцій, тут можна було придбати вітальні новорічно-різдвяні листівки та сувеніри.

Не залишився поза увагою відвідувачів поштамту й інформаційний стенд парламентської газети. Деякі полтавці та гості міста відкривали для себе її рубрики, підказували авторам теми для майбутніх публікацій. А передплатниця «Голосу України» — мешканка обласного центру Ніна Грінченко вирішила продовжити тісніше знайомство з нашою газетою й на наступні півроку. Щоправда, за станом здоров’я вона не змогла прибути на День передплатника особисто, тож передплату улюбленого видання для Ніни Василівни оформила її сестра. І отримала випущений редакцією «Голосу України» настінний календар на наступний рік та нашу фірмову кепку.