Вродлива жінка, турботлива мама та кохана дружина — це про капітана міліції, одного з найкращих дільничних інспекторів Дубенського міськвідділу міліції Наталію Аборіну.

Наталія народилась у сім’ї військовослужбовця. Можливо, такі риси характеру, як дисциплінованість, зібраність, організованість, що притаманні людям у формі і які прищепили змалку дівчинці батьки, стали причиною її вступу до Львівського університету внутрішніх справ.

Згодом вийшла заміж за військового, якого направили на роботу в місто Дубно. Наталія стала дізнавачем Дубенського міськвідділу міліції. А у серпні 2011 року призначена на посаду дільничного інспектора. Ця робота їй дуже подобається:

— На моїй дільниці мешкає більше шести тисяч людей. Більшість із них знаю особисто. Намагаюся знайти з усіма спільну мову, допомогти, тому й робота мені приносить задоволення.

— Наталія Василівна — дуже хороша людина. Коли у моїй родині почалися проблеми із сином, вона мені дуже допомогла, за що я їй щиро вдячна, — каже про дільничного дубенчанка Любов Володимирівна З.

Не минає капітан міліції Наталія Аборіна і Дубенського будинку-інтернату, де мешкають люди з особливими потребами та самотні літні люди.

— Наш дільничний знає, як знайти правильні слова, щоб владнати конфлікт. Викроїть хвилинку, щоб поцікавитися нашим життям. А така увага для нас, самотніх, дуже важлива, — каже мешканець закладу В’ячеслав Бабічев. — Я багато років прожив і вмію розрізнити людей, тож про нашу дільничну скажу: вона хороша і порядна.

Та й у роботі Наталія Аборіна — професіонал. Нещодавно допомогла колегам швидко розкрити крадіжку з магазину, за що відзначена подякою начальника УМВСУ у Рівненській області Василя Лазутка.

Олена ДУДКО, інспектор СЗГ УМВС України у Рівненській області, старший лейтенант міліції.

Фото автора.

Дільничний інспектор Дубенського міськвідділу міліції, капітан міліції Наталія Аборіна розмовляє з мешканцем Дубенського будинку-інтернату для літніх людей В’ячеславом Бабічевим.