М’яса більше, менше молока і корів
 
На Кіровоградщині у керівних кабінетах порівняли загальні обсяги виробництва м’яса у січні—лютому поточного року з відповідним періодом 2012-го і приємно здивувалися — показник зріс на 5,7 відсотка (на 9,3 тис. тонн).
Проте за той самий період значно (на 7,1 відсотка) зменшився валовий надій молока. Спад становив 31,4 тис. тонн.
Отже, м’ясні показники знов підправили за рахунок вирізання корів. Хоча, здавалося, що далі «скидати» поголів’я вже нікуди. Загалом, за інформацією головного управління статистики в області, в живих на Кіровоградщині залишилося 65 тисяч корів. Це — на півтора відсотка менше, ніж було на 1 березня минулого року
Кіровоградська область.