Фракція Партії регіонів ще не обговорювала питання щодо виборів у Києві. Про це під час брифінгу заявив її лідер Олександр Єфремов.
За його словами, ударівці наполягають на проведенні виборів другого червня, але за умови прийняття нового закону. Проте процедурно його не встигнуть ухвалити, переконаний лідер фракції.
У зв’язку з цим він закликав опозицію визначитися. Або вибори другого червня за старою процедурою, і тоді фракція ПР розглядатиме цей варіант. Або — новий законопроект, для розгляду якого потрібний час. І вже після його ухвалення можна буде визначатися з датою виборів.
Крім того, О. Єфремов розповів, що його фракція підготувала низку законопроектів, прийняття яких важливо для нашої держави. «Сьогодні в нас відбулася конструктивна розмова на погоджувальній раді, і я дуже сподіваюся, що представники опозиції вже відпочили достатньо, аби приступати до роботи в парламенті. Наша ж фракція готова працювати. Нам треба прийняти блок законів, пов’язаних із бюджетною політикою», — зазначив народний обранець. Зокрема, за його словами, треба перерозподілити з державного бюджету до Пенсійного фонду 2 млрд. 140 млн. грн. В іншому випадку за березень неможливо буде провести індексацію пенсій. Також є законопроекти, які пов’язані з підвищенням виплат для окремих категорій багатодітних сімей,   з отриманням безвізового режиму з європейськими країнами. Він сподівається, що основні дискусії в парламенті проходитимуть у конструктивному напрямі.