Дорогі друзі!
Щиро вітаю вас з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!
Пишаюся вашою самовідданою працею, спрямованою на забезпечення теплом і світлом мільйонів наших співгромадян, створення затишку і комфорту в їхніх домівках, задоволення потреб тисяч підприємств, закладів і організацій усіх форм власності.
Безперечно, сфера комунальних послуг — одна з найважливіших складових господарського комплексу будь-якої держави, від розвитку якої напряму залежить добробут її громадян. Тому ви щодня наполегливо працюєте над реформуванням житлово-комунального сектору, прагнете провести технічне переоснащення галузі, що сприятиме підвищенню якості послуг для населення.
Верховна Рада зі свого боку всіляко сприятиме вам у цьому, формуючи відповідну законодавчу базу щодо вдосконалення та всебічного розвитку житлово-комунального господарства. Переконаний, що його успішна реформа стане запорукою майбутнього розквіту тисяч міст і сіл Української держави.
Щастя вам та вашим сім’ям, міцного здоров’я, нових трудових перемог. Від душі бажаю вам, щоб у вас погода в домі завжди була сонячною і безхмарною!
 
Голова Верховної Ради України Володимир РИБАК.