Сьогодні — Всесвітній день прав споживача

Шановні друзі!
 
Прийміть сердечні вітання з Всесвітнім днем прав споживача!
 
Послідовна та виважена споживча політика України є важливим чинником ефективного розвитку вітчизняного ринку, що, у свою чергу, сприяє підвищенню добробуту споживачів та створює умови ведення прозорого, конкурентоспроможного бізнесу.
 
Запровадження високих стандартів життя, відповідальність за насичення ринку якісними товарами та послугами, забезпечення кожного громадянина його конституційним правом на вільний та свідомий вибір продукції — одне з головних завдань, що стоять перед владою демократичного суспільства. Адже сьогодні, в умовах насичення ринку імпортом, українські споживачі потребують особливої уваги і надійного захисту з боку держави.
 
Підвищення економічної стабільності в державі, самовіддана та невтомна праця, досвід та професіоналізм працівників сфери захисту прав споживачів дають усі підстави говорити, що питання підвищення стандартів життя наших громадян до європейського рівня будуть розв’язані в найкоротші терміни.
 
З нагоди свята зичу працівникам Державної інспекції з питань захисту прав споживачів і всім громадянам України здоров’я, сімейного благополуччя, успіхів у праці, достатку, поваги й любові. Щастя всім і віри у велике майбутнє України!
 
Володимир РИБАК.