Голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида зустрівся із главою Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владиславом Каськовим. Основне питання — проект «Олімпійська надія-2022». У разі проведення Олімпіади в Україні змагання з кількох видів спорту можуть відбутися і на території Закарпаття, повідомили в прес-центрі облдержадміністрації.

Владислав Каськів зазначив: «Є відповідне доручення Президента України Віктора Януковича щодо цього проекту. Вже готове його техніко-економічне обґрунтування. Тож зараз усі сторони-учасники повинні сконцентруватися на виконанні своїх обов’язків, щоб Україна змогла вчасно подати заявку на проведення зимових Олімпійських ігор у 2022 році».

Олександр Ледида сказав, що підготовка такого масштабного проекту — це хороший імпульс для подальшого розвитку Закарпаття, зокрема гірських Міжгірського і Воловецького районів. Бо нова інфраструктура, об’єкти, зведені до Олімпіади, нададуть привабливості Карпатському регіону в очах туристів і нових інвесторів.

Закарпатська область.