Влада Івано-Франківська виділить земельну ділянку для реалізації проекту Народного футбольного клубу «Ураган» під назвою «Академія футзалу в Івано-Франківську».

Співзасновником «Урагану» є приватне акціонерне товариство «Прикарпаттяобленерго», голова правління якого Олександр Бубен є одночасно і президентом клубу. Щоб отримати можливість звести на території міста сучасний комплекс для ігрових видів спорту, енергетики готові інвестувати 10,4 млн. грн. для оновлення внутрішніх та зовнішніх електромереж на дев’яти вулицях (60 будинків, котрі перебувають на балансі міста).

Саме про це домовилися міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус та Олександр Бубен, спільно зазначивши, що реалізація такого проекту стане великою справою для мешканців обласного центру. Адже окрім фінансово-економічного ефекту буде користь місцевим дітям, які отримають величезну мотивацію у спорті — пройшовши академію футзалу, зможуть стати гравцями однієї з найкращих команд України.

Вже понад 10 років місцеві енергетики підтримують розвиток футзалу на Прикарпатті. Наступним кроком має стати академія, створена на базі дитячо-юнацьких секцій, які діють при НФК «Ураган». За умови катастрофічної нестачі спортивних залів Івано-Франківськ отримає унікальний заклад європейського рівня. Тепер розглядаються відповідні проекти та пропозиції.

Івано-Франківськ.