Футбол. Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матчі у відповідь. 12 березня.
«Барселона» (Іспанія) — «Мілан» (Італія). 4:0. Барселона. Стадіон «Камп Ноу». 94 944 глядачі. Голи: Мессі, 5, 40, Вілья, 55, Альба, 90+4. Перший матч — 0:2.
Програвши 0:2 в Італії, «Барса» повернула цей «борг» з великими відсотками. У кожному з таймів вона відвантажила пару м’ячів у ворота Аббьяті і пройшла до чвертьфіналу, немов не було величезної хвилі критики за поразки від «Реала», за програш у Мілані. Одне слово, цим матчем змахнула з себе все негативне.
Цього разу Мессі діяв дещо глибше, Педро — ліворуч, а Вілья — більше у центрі. Це дало свободу Лео, чим він і скористався, забивши швидкий гол, що було дуже важливо в плані стратегії реваншу. Відтак «Мілан» майже весь тайм відбивався, а «Барса» ще до перерви ногами того самого Мессі відновила рівновагу у протистоянні.
У другому таймі господарі діяли прагматичніше, розуміючи, що «Мілан» поступово розкриватиметься. Так і вийшло, і гості пропустили ще два м’ячі. Втім, варто сказати, що все було в їхніх руках. І стартова перевага у два м’ячі, і момент Ньянга в першому таймі із влученням у стійку, і шанс Робіньо у другій половині гри, коли гол міг урятувати. Однак ця «Барса» була значно сильнішою за «Мілан» і пішла далі.