«Шальке-04» (Німеччина, Гельзенкірхен) — «Галатасарай» (Туреччина, Стамбул). 2:3. Гельзенкірхен. Стадіон «Фельтінс-Арена». 54 142 глядачі. Голи: Нойштедтер, 17, Бастос, 63 — Алтинтоп, 37, Бурак Їлмаз, 42, Булут, 90+6. Перший матч — 1:1.
Здавалося, що матч у Німеччині не обіцяв нічого доброго підопічним Фатіха Терима. Мало того, що «Галатасарай» не зміг вдома виграти, так ще й дозволив супернику домогтися результативної нічиєї. Либонь, через це турки почали зустріч надактивно. І в першому таймі діяли завзятіше. Але несподівано гельзенкірхенці реалізували перший свій голевий момент, успішно розігравши кутовий.
Але міцним горішком виявився цей «Галатасарай», він не здався. До кінця першої половини стамбульці не тільки зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. У другому таймі в русі додав «Шальке-04». Він атакував наполегливіше, і зрештою Мішель Бастос знову зробив рахунок рівним, але й результат 2:2 цілком влаштовував гостей. Тому «Галатасарай» повністю зосередився на обороні і зумів таки вистояти.
А на останній доданій хвилині велике терпіння турецької команди було винагороджене — вона вирвала перемогу. До речі, то була перша поразка гельзенкірхенців у цій Лізі чемпіонів, котра закрила для них двері в турнірі.