Тхеквондо. Анталія (Туреччина). Чемпіонат Європи серед клубів. Українки Тетяна Тетеревятникова і Марина Конєва (обидві — 67 кг) завоювали медалі: перша — срібну, а Марина — бронзову.
Карате. Цюрих (Швейцарія). 42-й чемпіонат Європи серед кадетів, юніорів та молоді до 21 року. Участь брали 924 спортсмени з 47 країн.
Збірна України здобула п’ять медалей. Соломія Кміть у категорії 14—15 років (47 кг) виграла «золото». Бронзові медалі вибороли (14—15 років): Віталій Демчишин (57 кг), Галина Мельник (61 кг), Ірина Зарецька (68 кг) та Роман Рехлицький (84 кг).
Бокс. 28-річний перспективний українець Іван Редкач (легка вага до 61,250 кг) в останньому оновленні рейтингів WBC піднявся на третю позицію і в наступному поєдинку побореться за статус претендента на титул чемпіона світу за версією WBC.
«Мій наступний поєдинок відбудеться 24 квітня на одній з арен Нью-Йорка, — розповів боксер. — Хто суперник? Про це буде оголошено вже наступного тижня, але можу сказати, що це буде хтось з елітних боксерів, адже бій носитиме статус претендентського».