Володимир Рибак привітав жінок-журналістів, акредитованих при парламенті, зі святом 8 Березня. Звертаючись до журналістів, глава парламенту подякував їм за роботу, зазначивши, що їхній талант, досвід, професіоналізм, об’єктивність та громадянська позиція поєднуються з душевністю, ніжністю та відповідальністю.

Володимир Рибак наголосив, що 8 Березня — свято не лише для жінок. За його словами, родина традиційно тримається на плечах жінки, яка є берегинею сімейного вогнища. При цьому він висловив переконання у потребі розширення присутності жінок у владі та наголосив на необхідності спільної роботи задля розбудови України як європейської держави.
Керівник парламенту побажав присутнім злагоди у родинах, добра, здоров’я.
***
Перший заступник Голови Верховної Ради Ігор Калєтнік привітав жінок з 8 Березня!
«Бажаю від щирого серця весни в душі, тепла та затишку в оселі, гармонії, щастя та любові! Нехай Ваша посмішка радує ваших близьких, друзів, колег. 
У серцях мільйонів чоловіків — найніжніші почуття до Вас, зачарованість та відданість Вам.
Любимо вас, шануємо і дякуємо вам — нашим матерям, нашим дружинам, коханим, нашим донькам — усім найважливішим жінкам у нашому житті», — йдеться у привітанні.
Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня Голова Верховної Ради України Володимир Рибак та Перший заступник Голови Верховної Ради  Ігор  Калєтнік  привітали жінок—народних депутатів України та побажали їм успіхів у законотворчій роботі на благо держави та щастя в особистому житті.    
                                                        Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.