Дорогі співвітчизниці!
У ці весняні дні, коли земля прокидається від зимового сну і вкривається першими квітами, коли хочеться вдихати на повні груди свіжий вітер оновлення, щиросердно вітаю вас з нагоди свята 8 Березня!
У всі часи для всіх народів уособленням Краси, Відродження і Кохання була саме Жінка — берегиня домашнього вогнища, любляча матір, вірна дружина.
Протягом століть ми, чоловіки, йшли за вашу честь на ратні подвиги, робили відкриття, створювали перлини мистецтва.
Від імені всіх українських парламентаріїв і себе особисто хочу освідчитися сьогодні перед вами в такому. Ми пишаємося вашою відданістю Україні, вашим величезним внеском у всі сфери життєдіяльності нашої молодої держави. Ми пишаємося вашими гідністю, мудрістю, готовністю у скрутний час підставити плече нам, чоловікам. І, безперечно, пишаємося вашою чарівністю, адже загальновідомо, що українки — найвродливіші жінки у світі.
Бажаю всім вам, дорогі наші представниці прекрасної статі, щоб кожен ваш день наповнювався сонячним світлом і радістю, а на вашу честь розквітали троянди і лунали поезії!
Миру вам, щастя, здоров’я, сімейного затишку, здійснення всіх ваших найзаповітніших мрій! І, звичайно ж, високої любові. Бо саме на ній тримається наш такий непростий світ. І саме заради неї хочеться зробити його хоч трошечки кращим.
 
З повагою Володимир РИБАК.