Сихівський районний суд Львова продовжив термін утримання під вартою Андрія Слюсарчука, відомого як «доктор Пі», до 13 травня. Напередодні вночі підсудного перевезли з Києва до львівського слідчого ізолятора. Розгляд справи розпочнеться 14 березня.

«Доктора Пі» звинувачують у навмисному заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, у незаконній лікарській діяльності, підробці документів та у шахрайстві. Підсудний на першому засіданні поставив вимогу, щоб слухання відбувалися без журналістів у закритому режимі. Своє клопотання мотивував тим, що розголошуватиме таємну інформацію, яка стосується не лише України, а й Російської Федерації. Андрій Слюсарчук висловив побоювання, що преса може все перекрутити і завдати шкоди потерпілим, бо він збирається розкривати всі деталі клінічного стану тих, кого «лікував».

Суд частково задовольнив клопотання підсудного. Засідання будуть відкритими, але журналістам заборонено проводити телезйомку. На підготовчому засіданні суд також узгодив список свідків, яких викликатимуть. На перше засідання приїхав лише один потерпілий з Хмельницької області, батько якого помер після операції на мозку, яку проводив псевдолікар.