Фехтування (шабля). Болонья (Італія). Етап Кубка світу. Жіноча збірна України посіла перше місце в командному турнірі. На шляху до фіналу наші дівчата перемогли Корею (45:42), Польщу (45:34) та США (45:43), а у вирішальному протистоянні здолали італійок (45:41).
Легка атлетика. Гетеборг (Швеція). Чемпіонат Європи у приміщенні. Золотою медаллю нас порадувала Ольга Саладуха у змаганні з потрійного стрибка. Вона показала найкращий результат сезону у світі — 14,88 м.
Ще одну найвищу нагороду для України виграла Наталія Лупу в бігу на 800 метрів —    2. 00,26. «Срібло» на 60-метрівці — у Марії Рємєнь. У п’ятиборстві Ганна Мельниченко з Полтави набрала 4608 очок і була удостоєна бронзової відзнаки.
Кульова стрільба (пневматична зброя). Оденсе (Данія). Чемпіонат Європи. Україна зібрала вагому колекцію нагород. Зокрема, золоті медалі в стрільбі по рухомій мішені (швидкий біг) вибороли Галина Авраменко з Чернігова і кримчанин Владислав Прянишников. У цій дисципліні в командному турнірі наші жінки (Галина Авраменко, Катерина Самохіна, Вікторія Рибовало) стали срібними призерками; чоловіки (Владислав Прянишников, Олександр Зиненко, Єгор Чирва) — бронзовими.
Пістолет, 10 м. Командні змагання. Україна (Олена Костевич, Оксана Камінська та Інна Клименко) фінішувала другою. У чоловіків українці стали третіми.
Cтрільба з лука. Жешув (Польща). Першість Європи у приміщенні. Збірна України з п’ятьма золотими і однією бронзовою медалями посіла перше загальнокомандне місце.
Чемпіонками Європи в команді зі стрільби з класичного лука стали Лідія Січенікова, Катерина Палеха та Вікторія Коваль. Спочатку наші дівчата обіграли румунок — 230:216, потім суперниць із Польщі — 236:225, а в фіналі у перестрілці здолали опір італійок.
Юніори Валентин Куций та Мар’яна Струк стали «золотими» в олімпійському виді програми. А ще Мар’яна разом з подругами — Анастасією Павловою та Веронікою Марченко — піднялася на найвищу сходинку п’єдесталу пошани в командній першості.
Здобули нагороди також представники блочного лука, який не входить до олімпійської програми. Юніори Ігор Кардаш, Влад Большаков і Михайло Божко вибороли першість у командних змаганнях, а їхні колеги по спеціалізації Вікторія Дякова, Марія Школьна та Ірина Чорба фінішували у цьому виді програми третіми.
Дзюдо. Варшава (Польща). Український борець Георгій Зантарая став переможцем європейського рейтингового турніру у вазі до 66 кг. У фіналі він здолав росіянина Якуба Шамілова.
Бокс. Лондон (Велика Британія). «Йорк хол». «Українські отамани» пробилися до чвертьфіналу світової серії боксу WSB, здолавши в останньому матчі групи «Британські левові серця» — 3:2.
Переможці вказані першими. До 54 кг. Ендрю Селбі — Іван Ільницький. 49:46, 49:46, 49:46. До 61 кг. Василь Ломаченко — Семюель Максвелл. 50:45, 50:45, 50:45. До 73 кг. Дмитро Митрофанов — Фредді Еванс (дострокова перемога: нокдаун у другому і три — в третьому раунді). До 85 кг. Джозеф Ворд — Денис Солоненко. 50:45, 49:46, 50:45. Понад 91 кг. Олександр Усик — Джозеф Джойс. 50:45 (на всіх суддівських картках).