Футбол. Сьогодні донецький «Шахтар» складатиме дуже важкий іспит: у Дортмунді наш чемпіон проведе матч у відповідь 1/8 розіграшу Ліги чемпіонів проти місцевої «Боруссії». Нагадаємо, що перший поєдинок у Донецьку завершився внічию — 2:2. І як би нам не хотілося, але господарі мають певну перевагу. Втім, давайте утримаємося від прогнозів, щоб не наврочити.
«Гірники» до Німеччини вилетіли ще в неділю під вечір. У складі команди: воротарі — Андрій П’ятов, Антон Каніболоцький; оборонці — Ярослав Ракицький, Олександр Кучер, В’ячеслав Шевчук, Разван Рац, Сергій Кривцов, Даріо Срна; півоборонці — Томаш Гюбшман, Генріх Мхітарян, Фернандіньо, Василь Кобін, Тарас Степаненко, Олексій Гай, Дуглас Коста, Алекс Тейшейра, Дмитро Гречишкін, Тайсон; нападники — Едуардо, Луїс Адріано.
Дортмундці мали відмінну можливість перевірити свої сили у календарному матчі чемпіонату Бундесліги. «Боруссія» — «Ганновер». 3:1. Голи: Левандовський, 8, 21, Шибер, 72 — Абделлауе, 40. «Боруссія»: Вайденфеллер, Гросскройц, Суботич, Сантана, Шмельцер, Кель, Гюндоган (Шахін, 81), Блащиковський (Бендер, 75), Ройс (Гетце, 64), Шибер, Левандовський.
І насамкінець. Матч «Боруссії» і «Шахтаря» розсудить бригада арбітрів із Словенії на чолі з Даміром Скоміной. Його асистентами призначені Матей Жунич і Боян Ул, додаткові помічники — Славко Вінчич і Роберто Поніс.
Скоміна вже обслуговував матч за участю «Шахтаря» в нинішній  Лізі чемпіонів. Мова про зустріч «гірників» з «Челсі» у Донецьку на груповій стадії турніру, яка завершилася перемогою господарів — 2:1.