Біатлон. Голменколлен (Норвегія). Сьомий етап Кубка світу. Спринт, 10 км. 1. Тарьєй Бьо (Норвегія) (0 +0) 25:44.5; 2. Мартен Фуркад (Франція) (1 +1) +0.1; 3. Андрій Дериземля (Україна) (0 +0) +7.7.
Збірна України поповнила колекцію медалей вже першого змагального дня! Андрій Дериземля, показавши досить високі результати на недавньому чемпіонаті світу, сьогодні піднявся на п’єдестал майже через три роки після попереднього подібного досягнення, повідомляє офіційний сайт ФБУ.
Віддали і взяли...
Футбол. В останні дні трансферного вікна київське «Динамо» віддало в оренду до кінця сезону двох півоборонців: Огнєна Вукоєвича — до московського «Спартака» і Андрія Богданова — до київського «Арсеналу».
Натомість динамівці взяли в оренду з правом викупу форварда львівських «Карпат» Лукаса. Іспанець у першій частині поточного сезону став найкращим снайпером «левів», забивши 8 м’ячів у 17 матчах. Він ділить 3—5 місця у списку бомбардирів чемпіонату української Прем’єр-ліги.
Лівоногий нападник, котрий добре почувається як у центрі атаки, так і на краю, 24-річний Лукас Перес Мартінес (181 см, 83 кг) перед переїздом до Львова виступав у мадридських клубах: «Атлетико» (2007/2009) і «Райо Вальєкано» (2009/2010).
Девич повернувся
Як бачимо, черствим виявився хліб для форварда збірної України Марко Девича в донецькому «Шахтарі». У складі чемпіона він з’являвся час від часу. З літа минулого року провів 11 матчів (як правило, виходив на заміну), забив чотири м’ячі. От і вирішили полюбовно керівники «гірників» і футболіст, що він повернеться до харківського «Металіста». Причому це буде не оренда, а повноцінний контракт.
У складі слобожанців Марко Девич зіграв 148 матчів, забив 64 м’ячі. Виходить, що цей клуб — його рідна стихія.
Лави «Металіста» поповнив також бразильський оборонець Марсіо де Асеведо. Угода розрахована на 4 роки. Цей футболіст народився 2 лютого 1986 року. Зріст — 173 см, вага — 82 кг. Попередні клуби Марсіо: «Жувентуде», «Форталеза», «Атлетико Паранаенсе», «Ботафого».