Завтра відбудеться перший матч 19-го туру «Шахтар» — «Волинь» і чемпіонат країни в Прем’єр-лізі відновиться попри всілякі зазіхання на нього. Приємно, що в турнірі збереглася інтрига. Звичайно, важко собі уявити, що хтось здатен наздогнати одноосібного лідера. «Шахтар» справедливо перебуває на першій позиції. І насамперед за рахунок класу й організації гри.
А от боротьба за друге місце, а з ним — і можливість виступати в Лізі чемпіонів (на відбірному етапі), між «Дніпром», «Динамо» і «Металістом» обіцяє гостре протистояння.
Цікаво, як почуватиметься після «клінічної смерті» столичний «Арсенал». Команда хоч і посідає досить високе місце, але в період, коли вона перебувала між небом і землею, клуб залишила група основних виконавців. Тому зберегти прописку в компанії найсильніших киянам буде непросто.
Різні проблеми мають не тільки «каноніри», а й «Ворскла», «Таврія», «Кривбас», «Карпати»... Кепська ситуація у «Говерли» і запорізького «Металурга». Але важливо, що турнір триває, і ми вітаємо його учасників, очікуючи від них безкомпромісної боротьби.
Грають «Карпати» та «Дніпро».
 
Фото Євгена КРАВСА.