За останні місяці ціни на харчові продукти на ринках Дніпропетровська практично не змінилися. Виняток традиційно становлять сезонні фрукти та овочі.
Так, за кіло картоплі, як і раніше, просять від 2,50 до 5 гривень залежно від якості й кількості. На 50 копійок подешевшала цибуля — до 2,50—3 гривень за кіло. Ціна білокачанної капусти не змінилася й становить 2—2,50 гривні. Також від двох до трьох гривень просять за кілограм буряку та моркви.  На рівні 20—25 гривень залишається вартість часнику.
Не хочуть дешевшати яблука: ціновий розбіг залежно від сорту і якості становить від чотирьох до десяти гривень за кілограм. 
Гривень на п’ять подорожчали свинина і яловичина — сьогодні менш як по 65 знайти непросто. Сало, як і минулого місяця, коштує 40—45 гривень, але не особливо вибагливим покупцям можуть запропонувати й по 25. Кілограм домашньої курки затягує від 28 до 45 гривень — усе залежить від зовнішнього вигляду і якості товару. Її фабрична родичка коштує, як і раніше, 30—33 гривні (у філейному варіанті — до 50).
Домашні яйця залежно від розміру й вашого везіння можна купити, заплативши від 15 до 18 гривень. Фабричні на чотири гривні дешевші.
За літр молока, як і раніше, просять від восьми до десяти гривень. Залежно від жирності й «крутизни» ринку кіло домашнього сиру коштує від 27 до 35 гривень. Сметана стабільно тримається на рівні 30—35 гривень, а вершки — 45—50 гривень за кілограм.
Що стосується свіжої риби, то найдемократичнішим її представником залишаються бички від семи до восьми гривень за кіло. Не подорожчали поки що й карасі — за них правлять від 15 до 18 гривень. Пару гривень «набрали» у вартості лящі — сьогодні ціна від 26 гривень і вище. Щуки й соми поки що також спливають по 35—40 гривень: в особливих випадках просять до 45. Також на рівні 40—45 гривень за кіло залишається й вартість судака.
 
Дніпропетровська область.