У селищі Королево Виноградівського району відкрили дитячий будинок сімейного типу. Галина Стецик, монахиня, яка працює в благодійному дитячому садочку «Назарет», узяла на виховання одразу п’ятьох дітей з Чинадіївського дитбудинку: братів Андрія та Артема, сестер Іванну, Анастасію та Яну (на знімку).

Отець Іван Ісаєвич, ініціатор відкриття нового будинку, передав будівлю в безплатну оренду. Поруч уже діє дитбудинок «Зернятко» та дитсадок «Назарет» — і обидва заклади утримає благодійний церковний фонд. «Новий будинок уже став рідною домівкою для цих дітей. З Божою поміччю сподіватимемося, що цей великий почин буде підтримано й примножено», — мовив священик.
У дитбудинку вже облаштовано кімнату для занять, дві спальні, вітальню, передпокій, їдальню, ванні кімнати. Придбано меблі.
Привітати родину з новосіллями приїхали голова облдержадміністрації Олександр Ледида, голова обласної ради Іван Балога, керівники району.
З нагоди входин Іван Балога подарував закладу побутову техніку та 5 картин, які придбав на благодійному аукціоні в Мукачевому.
Закарпатська область.
Фото надане прес-службою облради.