У Рівному провели акцію «День з керманичами міста», під час якої двадцять п’ять студентів рівненських вузів відпрацювали повноцінний робочий день з чиновниками міськради. 

Відвідували наради, обговорили нагальні соціальні та комунальні проблеми і навіть перевірили підготовку до Різдвяно-новорічних свят. Міський голова Рівного Володимир Хомко вручив усім учасникам акції сертифікати про успішне стажування.

— Мета заходу, який ми проводимо не вперше, — створення додаткових стимулюючих умов для громадської та творчої активності студентської молоді, розширення її участі в діяльності органів місцевого самоврядування, а також виявлення всебічно розвинених молодих людей та підготовка резерву для роботи в органах місцевого самоврядування, — повідомив керівник міста.

Але на цьому ознайомлення студентів з робочими буднями управлінців не завершується. Нинішній тиждень Володимир Хомко щодня працюватиме з новими студентами. Нині таке бажання висловили десять рівненських старшокурсників. Вони будуть присутні під час усіх нарад та робочих зустрічей міського голови, а також разом з ним братимуть участь у прийомі громадян.

Рівне.

Міський голова Рівного Володимир Хомко (у центрі) спілкується із студентами.

Фото Олександра ДЖИГИРЕЯ.