Комуністи закликають об’єднати зусилля 
Відучора Комуністична партія проводить всеукраїнську акцію — місячник боротьби за соціальну справедливість, яка триватиме до 20 березня. Про це під час прес-конференції повідомив лідер КПУ Петро Симоненко. За його словами, в акції задіяно понад 110 тисяч представників компартії, молодіжні агітаційні групи, які проводять роз’яснювальну роботу й закликають об’єднати зусилля в боротьбі за соціальну справедливість. Зокрема, під час місячника порушуватимуть три питання: несправедливість у системі житлово-комунального господарства, скасування пенсійної реформи, неприйняття нового Трудового кодексу.
«Однією з причин того, що житлово-комунальні підприємства працюють погано, є відсутність у законодавстві країни будь-яких покарань для несумлінних чиновників і працівників системи ЖКГ, — зазначив парламентарій. — Тому всі місцеві організації КПУ активізують партійну програму «КПС — контроль, порядок, справедливість» у сфері ЖКГ. І з 20 лютого по 20 березня проводять акцію «Народна комунальна інспекція».
За словами парламентарія, компартія підготувала законопроект про запровадження адміністративної та кримінальної відповідальності працівників ЖКГ і місцевих органів влади за неякісне надання послуг.
Говорячи про соціальну несправедливість, П. Симоненко відзначив важливість боротьби за скасування пенсійної реформи. «Ще в грудні минулого року ми внесли в парламент законопроект про зміни в чинному законі про пенсійне забезпечення, які скасують пенсійну реформу. Будемо домагатися, щоб цей документ був винесений на голосування серед перших».