Днями заступник голови Комітету Верховної Ради з питань сім’ї, молодіжної політики та спорту Олександр Присяжнюк зустрівся зі студентським активом вищих навчальних закладів столиці. Це була перша зустріч народного депутата з активістами. Під час розмови народний обранець запропонував розробити плани подальшої співпраці.
«Потрібно зробити так, щоб ви отримали вільний доступ до Верховної Ради. На базі комітету є інститут позаштатних консультантів», — розповів він. Крім того, Олександр Присяжнюк запропонував згуртуватися навколо підготовки до 18-го Всесвітнього фестивалю молоді та студентів, який відбудеться у грудні 2013 року в Еквадорі.
Обґрунтовуючи, чому молодь сьогодні має єднатися, народний депутат нагадав, що основні її проблеми (доступна і якісна освіта, гарантоване перше робоче місце та можливість реалізуватися в Україні) ігноруються владою. «Соціальні ініціативи, запропоновані Президентом України, не знайшли відображення у бюджеті 2013», — наголосив народний депутат, додавши, що 50 мільярдний дефіцит основного кошторису країни зведе нанівець всю молодіжну політику. Тому, переконаний Олександр Присяжнюк, молоді сьогодні необхідно гуртуватися, бути активними і заявити про себе, аби її голос почула влада.
Вл. інф.