Народний депутат України від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Руслан Марцінків (на знімку) відкрив свою громадську приймальню у Чернігові. Діятиме вона на території Чернігівської центральної районної лікарні в одному з офісів. Жителі сіл та міста, відвідуючи медичний заклад, можуть поділитися наболілим і з політиком.
«Ми відкрили громадську приймальню з метою бути ближчими до людей, — зазначив народний депутат. — Ми готові зустрічатися з громадянами, слухати їхні проблеми та допомагати вирішувати їх. Наше завдання — зробити політику доступною, показати, що депутати можуть бути інакшими. Народні обранці мають бути з народом, адже саме українці є основним джерелом влади в державі».
Під час прес-конференції Р. Марцінків як відповідальний від «Свободи» за область повідомив, що не виключає свого співробітництва з місцевою владою у розв’язанні соціально-економічних проблем області. З цього приводу він вивчає можливі напрямки своєї посильної допомоги регіону.
За його словами, чернігівські свободівці нині планують широко відзначити 31 березня ювілей земляка, відомого українського діяча Миколи Міхновського. Крім того, Р. Марцінків з однодумцями планує провести низку заходів на захист рідної мови, демонтаж тоталітарних символів.
 
Чернігівська область.
Фото автора.