Футбол. Чемпіонат Франції. «Бордо» — «Ліон». 0:4. Голи: Греньє, 15, 73 (п), Фофана, 65, Ляказетт, 75.
«Бордо»: Каррассо, Фобер, Планю (Сертік, 46), Маранж, Тремулінас, Сане, Плашил, Сайве, Обраньяк (Траоре, 78), Моріс-Белай, Ролан (Бен Галфалла, 46).
Либонь, таки багато сил віддали в Києві минулого четверга «жирондисти». От і опинилися на підлозі домашнього «рингу» після потужного удару суперника. Зрозуміло, що футболісти «Бордо» цього разу діяли не так, як на НСК «Олімпійський», здебільшого дбаючи про оборону. Вдома вони намагалися атакувати ворота «Ліона», але щоразу наражалися на гострі контрвипади гостей.
Цей поєдинок, звичайно, є корисним матеріалом для київського «Динамо» у підготовці до поєдинку в Бордо післязавтра. Але нашим футболістам насамперед ані на мить не варто забувати, що поранений звір, як відомо, особливо небезпечний.
До речі, «Динамо» сьогодні вилітає до Бордо.
***
Результати матчів суперників українських клубів у єврокубках у національних чемпіонатах. Німеччина. «Боруссія» (Дортмунд) — «Айнтрахт» (Франкфурт-на-Майні). 3:0 (Ройс, 8, 10, 65). Швейцарія. «Лозанна-Спорт» — «Базель». 1:2 (Малонга, 53 — Штокер, 35, Діас, 42).