Хокей. Завершився регіональний турнір, який організувала Полтавська обласна організація ФСТ «Колос». Фінальні змагання відбулися в Кременчуцькому спортивному комплексі «Айсберг». До головного фіналу пробилися переможці групових та півфінальних етапів. Це команди Кременчуцького, Полтавського, Лубенського та Лохвицького районів.
У першому півфіналі зустрілися кременчуцькі та лубенські аматори. Вирішальним став другий період, в якому господарі закинули три шайби. У підсумку вони перемогли — 5:2.
У другому півфінальному поєдинку хокеїсти «Кальвадоса» з Полтавського району переконливо розібралися з командою лохвицьких хокеїстів — теж 5:2.
Фінальний поєдинок між командами Полтавського і Кременчуцькому районів проходив у напруженій і цікавій боротьбі. Однак трішки свіжішими були кременчуцькі хокеїсти. Вони першими відкрили рахунок. 1:0 — такий підсумок першого періоду. У другому ще дві шайби побувало у воротах «Кальвадоса», та хоч як він намагався зламати хід поєдинку, зустріч так і завершилася з рахунком 3:0 на користь господарів турніру.
Отже, володарем Кубка «Колоса» стала команда Кременчуцького району, другою — Полтавського, третє місце поділили хокеїсти Лохвицького і Лубенського районів.
Найкращим воротарем визнано Дмитра Дубового (Полтавський район), який отримав від виконавчого директора обласного відділення національного олімпійського комітету Інеси Гетьман цінний подарунок. Найкращим гравцем турніру став Володимир Олійник (Кременчуцький район). Він отримав хокейну форму з прізвищем гравця НХЛ Олексія Нємчинова. Переможці і призери відзначені медалями і грамотами обласного товариства ФСТ «Колос» АПК України.
За словами першого заступника голови ВФСТ «Колос» Марії Власенко, ініціативу полтавських хокейних любителів уже підтримали на Чернігівщині та Київщині. Так, у Бахмацькому районі вісім сільських команд проведуть кубковий турнір чернігівського «Колоса». Готуються до розіграшу Кубка Київщини і в Переяславі-Хмельницькому. Тут після відлиги на місцевому стадіоні вже почали заливати та обладнувати хокейний майданчик і чекають морозної погоди. У подальших планах товариства — повноцінний чемпіонат серед сільських аматорських колективів.