Дорогі друзі!
 
Радий вітати всіх вас з нагоди відзначення в Україні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 24-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.
Минають роки, змінюється світ, приходять нові покоління, проте в пам’яті людській назавжди викарбувалося почуття глибокої поваги та вдячності героїчним воїнам-інтернаціоналістам, які, несучи свою нелегку службу в гарячих точках планети, ризикували при цьому не лише своїм здоров’ям, а й життям.
У цей день від імені народних депутатів України і від себе особисто низько схиляю голову перед світлою пам’яттю тих, хто, виконуючи свій військовий і громадянський обов’язок, назавжди залишився лежати під чужим далеким небом.
Та й сьогодні успіх міжнародних миротворчих місій багато в чому залежить від представників України. Кращі сини й доньки молодої незалежної держави з честю несуть наш прапор, стверджуючи вічні поняття: відвага, милосердя, самопожертва та гуманізм.
Переконаний, що ваш ратний подвиг — найкращий приклад для відродження у наших співгромадян, насамперед молоді, таких украй необхідних суспільству рис, як любов до Батьківщини, мужність та благородство.
Щастя вам, міцного здоров’я, довгих років плідного життя, душевних сил та підтримки близьких!
З повагою Володимир РИБАК.