Триває реалізація масштабного проекту реконструкції швидких безнапірних фільтрів на найбільшому об’єкті ЖКГ Дніпропетровщини — комунальному підприємстві облради «Аульський водовід». Роботи, загальна вартість яких становить 30,6 мільйона гривень, проходять у чотири етапи.

Крім державних коштів, на реалізацію проекту виділено також ресурси з обласного бюджету — за їх рахунок відремонтовано покрівлю підприємства й установлено прилади обліку води. Як розповіли у Дніпропетровській обласній раді, на цей рік з облбюджету планують профінансувати проектування системи обігу промислових стоків і капремонту магістральних водоводів. У такий спосіб збираються поліпшити якість питної води й вирішити питання запровадження енергозберігаючих технологій.

Під час робочої поїздки керівництва області на об’єкт, який реконструюють, адміністрації «Аульського водоводу» було доручено розробити перспективні плани зі зниження затрат на енергоносії та внести пропозиції з удосконалення роботи технологічного обладнання.

 

Дніпропетровська область.

Фото надано прес-службою Дніпропетровської облради.