Музей мистецтв Прикарпаття в ніч з 13 на 14 лютого відчинить двері для усіх закоханих. Там проходитиме акція «Я хочу Вам сказати про любов...», присвячена Дню Святого Валентина. Запрошено, звісно ж, усіх, проте для осіб з іменами Валентин і Валентина вхід безплатний.

Як розповів директор музею Михайло Дейнега (на знімку), захід ініціювали молоді фахівці закладу, які взяли на себе організаційні питання. А директор пообіцяв призи для усіх іменинників. І додав: якщо молоді зручніше відвідувати музеї вночі, то двері для них слід обов’язково відчиняти.

Ніч для закоханих насичена розважальною програмою, звучатиме класична та естрадна музика, відбуватимуться конкурси, мистецькі диспути та презентації. Щодо дрес-коду, то, як запевнили організатори, для високого почуття він не потрібен. Варто лише взяти з собою романтичний настрій та бажання поспілкуватися з прекрасним.

Напередодні Дня Святого Валентина фахівці музею провели декілька майстер-класів з виготовлення ляльки-мотанки, заохочуючи молодь робити коханим до свята подарунок власноруч.

Фото Миколи МАЦЮКА.