Луганські боксери і тренери вирішили відродити обласну Федерацію боксу. За останні чотири роки цей вид спорту в області «упав практично до нуля», і сьогодні спортсмени Луганщини перебувають на передостанньому місці серед усіх регіонів країни.
Відроджену федерацію очолив Роман Трошин — колишній боксер і кікбоксер. Останні чотири роки він очолював Федерацію кікбоксингу в Донецькій області, яка посідає перше командне місце у всеукраїнському рейтингу. Новий керівник одразу визначив завдання — уже цього року потрапити в середину лінійної таблиці і ближче до Олімпіади знову бути на провідних позиціях.
Роман Трошин націлений на те, щоб на наступні Олімпійські ігри у складі національної збірної поїхали мінімум один-два луганські боксери. З ініціативи нового президента відроджена федерація носитиме ім’я Едуарда Дидоренко. Ця людина брала активну участь у розвитку боксу в регіоні й очолювала обласну федерацію близько восьми років. Також у планах нового керівництва — реставрація спортивних залів і будівництво в Луганську арени для проведення змагань з боксу.
Луганськ.